Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

از آغاز انقلاب تا کنون شریعتی بارها موضوع سرود، آواز و … متعددی بوده است. معروفترین این آثار سه سرودی است که در آغاز انقلاب توسط خانم ثریا همت آزاد تهیه شده بود و به شکل گسترده‌ای در سالهای پایانی دهه پنجاه پخش شد. پس از آن در سال ۱۳۶۷ کامبیز روشن‌روان با خوانندگی علیرضا افتخاری تصنیفی به نام گل هزار دستان را تهیه کردند که سالها بعد در اختیار عموم قرار گرفت. یکی دیگر ازاین آثار موسیقیایی کار گروه چهل دف به نام سوتک است. در سال ۸۴ علیرضا قربانی سروده ای از افشین یدالهی و موسیقی فردین خلعتبری را اجرا کرد و این قطعه در مراسم سالگرد شریعتی در حسینیه ارشاد پخش شد و متأسفانه تا کنون عمومی نشده است. هیچکس خواننده جوان رپ در سال ۸۸ قطعه ای از صوت شریعتی را سوژه آواز خود به نام « یک روز خوب میاد» ساخت.

گل هزار بهار (۱۳۶۷ )

گل هزار بهار

این اثر در سال ۱۳۶۷ به همت تنی چند از دوستداران شریعتی از جمله زنده یاد نصراللهی تدارک دیده شد و متاسفانه در همان سالها امکان نشر عمومی پیدا نکرد. موسیقی این اثر از کامبیز روشن روان و خواننده آن علیرضا افتخاری است. نوازندگان عبارتند از: (بیشتر…)

سرودهای انقلابی ۱۳۵۹

سرودهای انقلابی

سه سرود «ای معلم»، «شهید زنده جاودان» و «راه روشن».

 

در ابتدای انقلاب سه سرود تحت عنوان «ای معلم»، «شهید زنده جاودان» و «راه روشن» بی نام و نشان از رادیو و تلویزیون ایران پخش شد. کیفیت پایین ضبط صدا نشان می‌داد که تدارک این کار در شرایط ملتهب روزهای پایانی انقلاب و به شکل پارتیزانی انجام گرفته است. هر سه سرود اثر خانم ثریا همت‌آزاد، یکی از شاگردان شریعتی و از هنرمندان تئاتر ایران، بود که توسط گروه کر ناشناسی خوانده شده بود.بعدتر آلبومی هم به بازار آمد که به این سرودها دکلمه‌هایی از جملات شریعتی ضمیمه شده بود. این آلبوم که سال‌هاست در بازار نیست و شنیده نمی‌شود، یادآور یک زمانه و نسبتی است که مخاطبان جوان شریعتی با او برقرار کرده بودند.فایل های ضمیمه :