Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

قطعه ی موسیقیایی «آری این چنین بود برادر»”fu cosí caro fratello” | وحید افتخار حسینی -2024


«آری این چنین بود برادر»  “fu cosí caro fratello” (قطعه ای برای ساز یوفونیویم) 
منبع :یوتوب
آهنگساز : وحید افتخار حسینی
نوازنده یوفونیویم: مارینا بوسلی (Marina Boselli)
مکان: ایتالیا-کنسرواتوار میلان
تاریخ: 2023

 

 

 

 

قطعه ی موسقیایی « آری این چنین بود بردار» (گفت و گو با برده ای در گذشته) توسط وحید افتخار حسینی موسیقی دان و آهنگساز جوان ایرانی ساخته شده و از رساله ای کوچک از علی شریعتی به همین نام الهام گرفته شده است.این قطعه برای اولین بار در سال گذشته در کنسرواتوار میلان توسط نوازنده خانم مارینا بوسلی (Marina Boselli) اجرا شده است و به تازگی(می-2024) در کانال یوتوب قرار گرفته است.
وحید افتخار حسینی متولد تهران 1363و فارغ التحصیل ادبیات انگلیسی است و موسیقی را از سال 79 با سه تار آغاز کرده است. استاتید وی علی حدادیان، مسعود شعاری و حسین علیزاده بودند. پس از چندی به موسیقی کلاسیک و نوازندگی پیانو روی آورد و از تعالیم هنرمندانی چون مهران پورمندان، محمد سعید شریفیان، آزاد حکیم رابط، نادر مشایخی، Giovanni de Cecco، و Frank Roheبهره گرفته است. وحید افتخار حسینی درباره این قطعه گفته است:
“سال پیش طی کمیسیونی که از کنسرواتوار میلان دریافت کردم قطعه ای برای ساز یوفونیوم نوشتم که به شکل مستقیم و غیر مستقیم به «آری این چنین بود برادر» دکتر شریعتی مربوط می شد. در این قطعه «آری این چنین بود برادر»  “fu cosí caro fratello” هم با صدای شریعتی و هم با پیامش حضور دارد. هر چند که من علاقه‌ای به رساندن پیام در آثارم ندارم. ولی این بار همان بچه بازیگوشی شدم که شریعتی می خواست سوتکش باشد! صدای شریعتی از دل ساز بیرون می‌آید در حالی که نوازنده کاری بین یک خنیاگر و یک بازیگر را انجام میدهد… متن انگلیسی فقط برداشت شخصی است، ساده امروزی و تحریک آمیز… «در تصور من قطعه در دالان های تاریک اهرام مصر حرکت میکند و دائم در رنج برده گی است».

ایران معاصر و گفتمان شریعتی (ویژه نامه نشریه نیم روز-خرداد1403)

ایران معاصر و گفتمان شریعتی
منبع: (ویژه نامه نشریه نیم روز)
تاریخ انتشار :خرداد1403

 

 

در این شماره که با یادداشت‌ها و گفتارهایی از شرلی آودیان، رحیم ابوالحسنـی، جواد اطاعت، فاطمه‌هما سادات‌افسری، عبدالناصر پاکزاد، مرضیه ترکمانیان، رضا جلالی، محمدجواد حق‌شناس، هادی حیدری، محمدصدیق دهواری‌سراوان، محسن روحی‌صفت، مجتبی طاهری، هادی طلوعی، محمدحسن طالبیان، حمید عزیزیان شریف‌آباد، محمدحسین عسکرپور، مهدی عسگری، مجید فیضی‌راد، آندره ئی کولسینیکوف، مالک ‌لطفیان، مریم محمدی‌حبیب، پیرمحمد ملازهی، علی معافی، مریم مهدوی‌اصل و محمد میرناصری همراه است،
????به مناسبت سالروز درگذشت دکتر علی شریعتی، درگذشت پیرمحمد ملازهی، روز ملی صنایع دستی و انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری مطالب متنوعی تهیه و به همراه مطالب دیگری در موضوعات مختلف تقدیم حضور شده است.

 

رونمایی کتاب “تنهایی و راز” (با برگردان ژاپنی گزیده “کویریات”علی شریعتی) با حضور احسان شریعتی در دانشگاه توکیو-(جولای2024)

کویر :
واسازی سنتِ عرفانی و نقد نیهیلیسمِ شرقی”

تاریخ : پنجشنبه ۱۴ تیر ماه ۱۴۰۳ ،(۴ ژولای ۲۰۲۴)

مکان : دانشگاه توکیو-ژاپن

 

 به مناسبت چاپ کتاب «تنهایی و راز» که گزیده ای است از آثار کویری شریعتی به زبان ژاپنی ، دانشکده توکیو در تاریخ پنجشنبه ۱۴ تیر ماه ۱۴۰۳ (۴ ژولای ۲۰۲۴) طی مراسمی با حضور احسان شریعتی و خانم کونومی مورایاما-مترجم این کتاب- از این کتاب رونمایی کرد.
سخنرانی احسان شریعتی در این مراسم که با حضور جمعی از پژوهشگران و متخصصان تاریخ و تمدن ایران تشکیل شده بود پیرامون « واسازی سنتِ عرفانی و نقد نیهیلیسمِ شرقی» ارائه گردید.

Tokyo University,
International Academic Research Bldg., 8th floor, room 851

” The Desert
Deconstruction of a mystical tradition and critic of Eastern nihilism “

شریعتی در چهار منظر (ویژه‌نامه‌ی نشریه «نیم‌روز»-خرداد ۱۴۰۲)


شریعتی در چهار منظر

منبع: نشریه «نیم‌روز»

تاریخ: خرداد ۱۴۰۲

نشریه نیم‌روز به مناسبت سالگرد شهادت شریعتی شماره‌ی ویژه‌ای را به آراء و اندیشه‌های وی اختصاص داده است.

در این شماره آثار و یادداشت‌هایی از: محمد اسدی‌نژاد. احسان اقبال سعید. مجتبی امیری. مرتضی بیاتی. محمد توسلی. رضا جلالی. محمدجواد حق‌شناس. هادی خانیکی. غلامعلی رجایی. مسعود رضوی فقیه. محمدحسین زارعی. فیاض زاهد. سیدمحمود صدری. سید مجتبی طاهری. محمدجواد غلامرضا کاشی. محمود فاضلی. حمزه کرمی. مجید مرادی. سمیه مروتی. علی مفتح. مصطفی مهرآئین. ندا مهیار منتشر شده است.

گزارش اختصاصی مراسم «شریعتی در چهار منظر» بخشی دیگر از مطالب این ویژه‌نامه را تشکیل می‌دهد.

دانلود فایل پی‌دی‌اف ویژه‌نامه‌ی «نیم‌روز»

میراث شریعتی در جامعه‌شناسی تشیع برگزار می‌کند (۱۹ خرداد ۱۴۰۲)

گروه جامعه شناسی تشیع در آستانه‌ی سالگرد شهادت شریعتی نشستی با عنوان «میراث شریعتی در جامعه‌شناسی تشیع» برگزار می‌کند. این نشست در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ تا ۱۳:۳۰ در دفتر بنیاد فرهنگی شریعتی دایر خواهد بود.
سخنرانان این نشست و عناوین سخنرانی ایشان عبارتند از:

فهیمه بهرامی: انتظار حلقه واسط میان فقر و انقلاب
آرمان ذاکری: شریعتی و مساله بی دولتی، آنارشیسم و مخاطرات آن
سارا شریعتی: میراث شریعتی در جامعه شناسی تشیع
علی اشرف فتحی: پروژه تاریخ محور شریعتی. انتظارات و احتیاطات
شیما کاشی: شریعتی، دین سنتی و مسئله زنان
محسن حسام مظاهری: شریعتی و مناسک

پخش مستند «شریعتی بدون روتوش» از شبکه مستند سیما (خرداد ۱۴۰۲)

به مناسبت چهل و ششمین سالگرد شهادت شریعتی، گروه رسانه‌ای اوج مستندی پنج قسمتی با عنوان «شریعتی بدون روتوش» آماده کرده است که از شبکه مستند سیما پخش خواهد شد. پخش این مستند از ۲۸ خرداد آغاز شده و هر شب ساعت ۲۴ روی آنتن خواهد رفت. تکرار این مجموعه نیز در ساعت ۸ صبح روز بعد به مخاطبین عرضه می‌شود.

این مستند به کارگردانی محمد سمیع پور و تهیه کنندگی مهدی مطهر در خانه مستند انقلاب اسلامی تهیه شده است.

تیزر این مستند را می‌توانید در ادامه‌ی مطلب تماشا کنید

(بیشتر…)

نشست «دکتر علی شریعتی در چهار منظر» برگزار می‌شود (۲۴ خرداد ۱۴۰۲)

هفته‌نامه «نیم‌روز» با همکاری «موزه تصاویر معاصر» نشستی با عنوان «دکتر علی شریعتی در چهار منظر» برگزار می‌کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر به ادامه‌ی مطلب مراجعه کنید.

(بیشتر…)

نشست شرح اندیشه سیاسی شریعتی (۳ خرداد ۱۴۰۲)

در آستانه‌ی چهل و ششمین سالگرد شهادت شریعتی، انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی نشست آتی سلسله جلسات اندیشه سیاسی معاصر ایران را به «شرح اندیشه سیاسی شریعتی» اختصاص داده است.

(بیشتر…)

«چشم‌انداز شریعتی رویاروی بحران امروز»؛ چهل و پنجمین یادمان شهادت شریعتی (نشست مجازی در کلاب‌هاوس ـ ۲۹ خرداد ۱۴۰۱)

چشم‌انداز شریعتی رویاروی بحران امروز

ساختن همبستگی: در ستایش رویای مشترک

 

در سالروز شهادت شریعتی چهل و پنجمین یادمان شهادت وی همانند سال‌های اخیر در بستر مجازی برگزار می‌شود. این نشست از ساعت ۲۱ و با حضور رضا امیدی، فهیمه بهرامی، آرمان ذاکری، مسلم زمانی، احسان شریعتی، جواد کاشی، شیما کاشی و مجتبی مهدوی در فضای کلاب‌هاوس آغاز خواهد شد. برای ورود به نشست می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید:

(بیشتر…)

شریعتی و مسائل امروز ما (دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه الزهرا ـ ۲۹ خرداد ۱۴۰۱)

شریعتی و مسائل امروز ما

سازمان مردم نهاد «جمعیت پایش شفاف سازی و ریشه کنی فقر و فساد» همراه با پژوهشکده علوم اقتصادی و گروه اقتصاد دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد دانشگاه الزهرا نشستی تحت عنوان «شریعتی و مسائل امروز ما» برگزار می‌کنند. این نشست از ساعت ۱۳ تا ۱۵ روز یکشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ به مدیریت مجتبی امیری برگزار شده و سخنرانان آن حسن محدثی گیلوایی و حسین راغفر خواهند بود. این نشست از طریق اینستاگرام جمعیت پایش شفاف سازی و ریشه‌کنی فقر و فساد نیز به‌طور زنده پخش خواهد که آدرس آن در انتهای خبر درج شده است.

(بیشتر…)