[]

مراسم نصب تندیس دکتر شریعتی در ساختمان جهاد دانشگاهی مشهد (دانشکده ادبیات سابق ـ شهریور ۱۳۸۰)

نصب تندیس دکتر شریعتی در ساختمان جهاد دانشگاهی مشهد (دانشکده ادبیات سابق)

مکان: ساختمان جهاد دانشگاهی مشهد (دانشکده ادبیات سابق)
زمان: شهریور ۱۳۸۰

 

تندیس دکتر شریعتی در ساختمان سابق دانشکده ادبیات که پس از طی مراحل مختلف اداری و با نظر هیأت امنای دانشگاه‌های شرق کشور و موافقت دکتر معین وزیر علوم به جهاد دانشگاهی فروخته شد، نصب خواهد شد. مهدی شریفی معاون فرهنگی جهاد در گفتگو با ایسنا گفت: به منظور حفظ صبغه فرهنگی ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی که محل تحصیل و تدریس اساتید برجسته ادب و فرهنگ کشور بوده است، پس از انتقال این دانشکده به پردیس دانشگاه فردوسی، این محل به مرکزی فرهنگی، علمی و پژوهشی تبدیل خواهد شد.

دین، شریعت و معنویت (حسینیه ارشاد ـ ۳۱خرداد ۱۳۸۰)

دین،شریعت و معنویت

مراسم بیست و چهارمین سالگرد شهادت شریعتی
مکان: حسینیه ارشاد
زمان: ۳۱ خرداد ۱۳۸۰

 

به مناسبت بیست و چهارمین سالگرد شهادت شریعتی سمیناری تحت عنوان «دین،شریعت و معنویت» در حسینیه ارشاد به تاریخ ۱۳۸۳/۳/۳۱ و به دعوت آقایان دکتر یدالله سحابی، احمد صدر حاج سید جوادی، حسین شاه حسینی، مهندس علی اکبر معین فر، اعظم طالقانی، دکتر نظام الدین قهاری، مهندس لطف الله میثمی و مهندس حبیب یکتا برکزار شد. (در این مراسم آقایان دکتر میناچی، علی طهماسبی،دکتر هاشمی آغاجری و حجت الاسلام محسن کدیور سخن گفتند و در پایان از ترجمه کتاب اتوپیای شریعتی ترجمه مجید نکودست رونمایی شد. (روزنامه ایران-۴ تیر ۱۳۸۰).عناوین سخنرانی ها عبارت بودند از:

(بیشتر…)

سمینار «شریعتی و احیای تفکر دینی» (دانشکده فنی دانشگاه تهران ـ ۲۸ و ۲۹ خرداد ۱۳۸۰)

شریعتی و احیای تفکر دینی

بیست و چهارمین سالگرد شهادت شریعتی
مکان: دانشکده فنی دانشگاه تهران
زمان: ۲۸ و ۲۹ خرداد ۱۳۸۰

 

در این مراسم که به مناسبت بیست و چهارمین سالگرد شهادت شریعتی و توسط انجمن اسلامی دانشکده فنی برگزار شده بود آقایان مجتهد شبستری، موسویان و محسن کدیور، سخنرانی کردند. دو میز گرد با حضور اقایان جلایی پور، دکتر منوچهری و دکتر اغاجری و علوی تبار برگزار شد. همچنین دو پیام از دکتر سروش و اکبر گنجی نیز در این مراسم قرائت گردید.

(بیشتر…)

بیست و چهارمین سالگرد شهادت شریعتی (روستای مزینان ـ ۳۰ خرداد ۱۳۸۰)

مراسم  سالگرد شهادت شریعتی در مزینان

مکان: روستای مزینان
زمان: ۲۹ خرداد ۱۳۸۰

 

مراسم بیست و چهارمین سالگرد شهادت شریعتی در زادگاهش مزینان با حضور جمع کثیری از دانشجویان و اساتید دانشگاهُ شخصیت های علمی و فرهنگی  و تعدادی از فرماندارانُ بخشداران و نیز با حضور علی صالح آبادی، مشاور وزیر مسکن و شهرسازی برگزار شد. معاون وزیر مسکن شریعتی را موتور حرکت انقلاب دانست.

منبع: روزنامه ملت (۳۰ خرداد ۱۳۸۰)

بیست و چهارمین سالگرد شهادت شریعتی (دانشگاه علوم پزشکی شیراز ـ ۲۹ خرداد ۱۳۸۰)

بیست و چهارمین سالگرد شهادت شریعتی در شیراز

مکان: دانشگاه علوم پزشکی شیراز
زمان: ۲۹ خرداد ۱۳۸۰

 

انجمن اسلامی دانشگاه شیراز به مناسبت بیست و چهارمین سالگرد شهادت شریعتی مراسمی با حضور چهره های دانشگاهی و سیاسی برگزار کرد. در این مراسم احمد حکیمی پور، عضو شورای شهر تهران، مسعودسپهرُ روزنامه نگار و استاد دانشگاه سخنرانی کردند. و در پایان مقالات دانشجویی نیز ارائه گشت.  احمد حکیمی پور  از تاثیر شریعتی در جامعه کنونی سخن گفت. شریعتی روشنفکر دینی‌ای بود که هم می‌خواست مشکلات جامعه حل شود و هم دین حفظ شود. دکتر مسعود سپهر نیز گفت: شریعتی جزو آرمان‌ها و جزو اسطوره‌های انقلاب است. او کسی بود که ملیت و اسلامیت را با هم مطرح می‌کرد.