نشست تخصصی نقد و بررسی بازتاب اندیشه شریعتی در جهان اسلام (مرکز ورثةالانبیاء قم ـ ۲ تیر ۱۳۹۸)
نشست تخصصی نقد و بررسی بازتاب اندیشه شریعتی در جهان اسلام
مکان: مرکز ورثةالانبیاء قم
زمان: ۲ تیر ۱۳۹۸
منبع: مباحثات (مجله فکری تحلیلی حوزه و روحانیت)
روز یکشنبه، دوم تیر ماه ۱۳۹۸، نشستی با عنوان «بازتاب اندیشه دکتر علی شریعتی در جهان اسلام» در مرکز راهبردی ورثهالانبیاء قم برگزار شد. در این نشست مسعود صدرمحمدی (کارشناس مسائل ترکیه) با موضوع «بازتاب اندیشه دکتر علی شریعتی در ترکیه»، شیخ حیدر حبالله (اندیشمند لبنانی) با موضوع «بازتاب اندیشه دکتر شریعتی در جهان عرب»، حامد رضایی (پژوهشگر مرکز راهبردی ورثهالانبیاء) با موضوع «تحلیل علل نفوذ اندیشه دکتر شریعتی در جهان اسلام» و محمدعلی میرزایی (رایزن سابق فرهنگی ایران در لبنان) با موضوع «ظرفیتها و آسیبهای اندیشه دکتر شریعتی در تعامل ما با جهان اسلام» سخنرانی کردند. در ادامه گزارشی از این نشست را میخوانید:
«ما و بحرانهای تو در تو» (کانون توحید تهران ـ ۳۰ خرداد ۱۳۹۸)
ما و بحران های تو در تو
مکان: تهران، کانون توحید
زمان: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
بنیاد فرهنگی دکتر علی شریعتی به مناسبت چهل و دومین سالگرد شهادت شریعتی مراسمی را تحت عنوان «ما و بحران های تو در تو» در کانون توحید و به تاریخ ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ برگزار کرد. در آغاز این مراسم که به یاد پوران شریعترضوی برگزار شد ویدئو کلیپی از مراسم تشییع و خاکسپاری پوران شریعت رضوی پخش شد. در ادامهی مراسم خانم پروین منصوری متن سخنرانی پوران شریعت رضوی را با عنوان «پس از شریعتی» ـ که در مراسم سالگرد شهادت شریعتی در سال ۱۳۸۲ ایراد شده بود ـ برای حضار قرائت کرد. در این مراسم چهار محور مورد بحث قرار گرفت: بحران معنا و بدیل مذهبی بحران دینی (احسان شریعتی)، ایران و بحران ملیت (محمد جواد غلامرضا کاشی)، در دفاع از مسئولیت اجتماعی (نرگس سوری) و ائتلاف مسلط و بحران اقتصادی ایران (مسلم زمانی).
نشست «شریعتی و امروز ما» (دانشگاه بینالمللی امامخمینی قزوین ـ اردیبهشت ۱۳۹۸)
شریعتی و امروز ما
مکان: دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین
زمان: اردیبهشت ۱۳۹۸
دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین در اردیبهشت ماه سال جاری میزبان نشست «شریعتی و امروز ما» بود. از سخنرانان این نشست که توسط «انجمن فرهنگی و سیاست» میتوان به عباس منوچهری (استاد دانشگاه و پژوهشگر) اشاره کرد. منوچهری دربارهی نسبت میان اندیشهی شریعتی، زمانهی او و دوران ما گفت: «اهمیت شریعتی در حوزه اندیشه شناسی در این است كه افكار وی هم در دوره خود اثرگذار بود و هم در عصر حاضر می تواند مورد استفاده و بازبینی قرار گیرد.»