Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

پیام تسلیت نمایندگان مجلس(۲ اردیبهشت ۱۳۶۶)

photo_2018-04-30_11-07-34

پیام تسلیت نمایندگان مجلس

منبع: روزنامه خراسان

تاریخ: ۲ اردیبهشت ۱۳۶۶

رحلت محقق پرهیزکارو متعهد و دانشمند و خطیب متعهد، استاد محمدتقی شریعتی که زندگی اش صرف نشر معارف اسلامی و تربیت مردم مسلمان به ویژه نسل جوان گردید و آثار ارزشمندی که به قلم آن عالم بزرگوار برجای مانده در راستای تعمیق باورهای دینی سهم موثری داشته است، موجب تاثر و تألم گردید. این ضایعه را به پیشگاه امام زمان(عج) و امام امت و حوزه های علمیه و امت مسلمان تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد متعال رحمت و غفران واسعه برای آن مرحوم و صبر جمیل برای بازماندگان مسئلت می نمائیم.

اطلاعیه اداره کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان(۳ اردیبهشت ۱۳۶۶)

 

 

اطلاعیه اداره کل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان

منبع: روزنامه خراسان (اول، دوم و سوم اردیبهشت ۱۳۶۶)

رحلت اسوه دانش و تقوی، آموزگار فضیلت و انسانیت، استاد محمد تقی شریعتی پدر، معلم و مرشد متفکر مبارز و روان‌شاد  دکتر علی شریعتی را به کلیه ارادتمندان و همگامان انقلاب مقدس اسلامی تسلیت می گوییم.

بی گمان خاطره شورانگیز این پیشگام معاصر نشر حقایق اسلامی همواره بر جبین تاریخ افتخار آفرین اسلام و ایران درخشان و جاودان خواهد بود.

پیام تسلیت ریاست جمهوری (اردیبهشت ۱۳۶۶)

 

photo_2018-04-25_15-52-29

 

پیام تسلیت ریاست جمهوری

منبع: روزنامه خراسان (اول، دوم و سوم اردیبهشت ۱۳۶۶)

درگذشت متفکر و محقق اسلامی، استاد محمدتقی شریعتی قدس سره را به همه دوستان، علاقمندان، شاگردان و به ویژه بازماندگان ایشان تسلیت می گویم و رحمت و غفران الهی را برای آن فقید سعید مسئلت می کنم. این رادمرد دینی از پیشروان و پایه گذاران اندیشه «بازگشت به قرآن و نهج البلاغه » و خود مفسر قرآن و مدرس و شیفته نهج البلاغه بود. خدمت ارزنده او در تعلیم و تربیت اسلامی نسل جوان و مبارزه پیگیر و دشوار او با تفکرات الحادی آن هم در هنگامی که روش های مناسب برای این مقابله فکری-سیاسی، کمتر شناخته شده و میدان در برابر تبلیغات گروههای الحادی وابسته کاملا گشوده بود، یکی از صفات درخشان زندگی اوست.

همچنین مبارزات او در دوران نهضت ملی که تحرک سیاسی مردم در خراسان را جهت و محتوایی اسلامی می بخشید، سند افتخار دیگری در پرونده آن زندگی پربار و شرافتمندانه است.  او که از خانواده ای روحانی برخاسته و سالها در حوزه علمیه مشهد مدارج علوم دینی را پیموده بود بی شک یکی از پرسوزترین و مخلص ترین اندیشمندان و مبلغان اسلامی بود که استحکام اندیشه را با نوآوری در روش به هم آمیخته و برای نسل تحصیلکرده و با فرهنگ، متاع فکری جذابی را ارائه می کرد. زندگی او سراسر به تعلم و تعلیم و در بهشتی از صفا و پاکدامنی گذشت، رحمت خدا بر او و حشرش با محمد و آل محمد(ص) باد که عمر را به عشق و ثناگویی آنان به سر آورده بود.

سیدعلی خامنه ای، رئیس جمهوری اسلامی ایران.

اطلاعیه نهضت آزادی ایران( ۱۲اردیبهشت ۱۳۶۶)

 

photo_2018-04-25_15-55-20

اطلاعیه نهضت آزادی ایران

منبع: پیک نهضت، ۱۶ اردیبهشت ۱۳۶۶، شماره ۱۰۸

بسمه تعالی

شجره پاک شریعتی که با اصل و ریشه ای رشد یافته از خاندانی همه اهل علم و تقوی و پاسدار حریم حق، در زمین ایران آبیاری قرآن ریشه دوانده بود و شاخسار شناختش در آسمان بیکران معارف دینی از قرآن و نهج البلاغه گرفته تا حدیث  و حکمت و فقه و فلسفه و منطق و برهان و علوم روز نور و نیرو می گرفت و در نقش معلم و مربی نسل های متعدد خراسان دائما میوه و محصول می داد سرانجام در روز چهارشنبه دوم اردیبهشت ۶۶ در حالی که عمری سایه و پناه حق طلبان بود به سایه رحمت ایزدی پیوست. از خداوند غفور شکور مسئلت می نماییم تا پاس مجاهدت های خستگی ناپذیرش در راه حق این شجره پاک را در بوستان بهشت ماوی بخشد»..(منبع: پیک نهضت، ۱۶ اردیبهشت ۱۳۶۶شماره ۱۰۸)

اطلاعیه نهضت آزادی pdf

پیام تسلیت آیت الله منتظری، قائم مقام رهبری (۳ اردیبهشت ۱۳۶۶)

 

photo_2018-04-25_15-44-19

پیام تسلیت آیت الله منتظری، قائم مقام رهبری

 

منبع: روزنامه خراسان (اول، دوم و سوم اردیبهشت ۱۳۶۶)

 

فقیه عالیقدر آیت الله منتظری طی تلگرامی به آیت الله شیرازی امام جمعه مشهد درگذشت دانشمند محترم و مفسر ارزشمند مرحوم استاد محمدتقی شریعتی مزینانی را به علماء و فضلاء محترم، جامعه تحصیل کرده و دانشگاهی و دوستداران فرهنگ اسلام و خانواده محترمشان تسلیت گفتند. (به نقل از روزنامه خراسان-۳ اردیبهشت ۱۳۶۶)

دانشکده ادبیات و علوم انسانی دکتر شریعتی و انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده ادبیات (۲ اردیبهشت ۱۳۶۶)

 

 

photo_2018-04-25_15-42-33

دانشکده ادبیات و علوم انسانی دکتر شریعتی

و انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده ادبیات

 

منبع: روزنامه خراسان (اول، دوم و سوم اردیبهشت ۱۳۶۶)

 

استاد گرانقدر محمد تقی شریعتی، معلم و مربی دلسوزی که برای نشر حقایق اسلامی شمع گونه سوخت و به روشنگری اندیشه ها پرداخت، دعوت حق را اجابت کرد و تربیت یافتگانش را به سوگ نشاند. این ضایعه غم انگیز را به جامعه فرهنگیان و دانشگاهیان و خانواده محترم ایشان تسلیت می گوئیم.

انجمن ادبی خراسان(۲ اردیبهشت ۱۳۶۶)

photo_2018-04-25_15-31-57

 

انجمن ادبی خراسان

منبع: روزنامه خراسان (اول، دوم و سوم اردیبهشت ۱۳۶۶)

 

هوالباقی

رحلت ادیب دانشمند علامه عالیقدر استاد محمدتقی شریعتی مزینانی را که عمر پر برکت خود را در اشاعه فرهنگ والای اسلام سپری کرد تسلیت می گوییم.

تشییع جنازه آن شادروان ساعت ۹ صبح امروز، چهارشنبه از مسجد بناها(شهدا)برگزار خواهد شد.

غلامرضا قدسی.

بنیاد کتاب مشهد(۱ اردیبهشت ۱۳۶۶)

photo_2018-04-25_15-20-30

بنیاد کتاب مشهد

منبع: روزنامه خراسان (اول، دوم و سوم اردیبهشت ۱۳۶۶)

 

درگذشت اسف بار مفسر قرآن و معلم بزرگ نهج البلاغه، پر رنج و درد استاد محمدتقی شریعتی را به خاندان محترم، شاگردان و همفکران آن مرحوم تسلیت می گوییم.

بنیاد کتاب مشهد (ش ۷۰۶)

اطلاعیه کانون نشر حقایق اسلامی(۱ اردیبهشت ۱۳۶۶)

 

photo_2018-04-25_15-20-30

 اطلاعیه کانون نشر حقایق اسلامی

منبع: روزنامه خراسان (اول، دوم و سوم اردیبهشت ۱۳۶۶)

 

انالله و انا الیه راجعون

با اندوه و تاسف فراوان درگذشت عالم و معلم فضیلت و تقوا استاد محمدتقی شریعتی، موسس کانون نشر حقایق اسلامی، مفسر قرآن، شارح نهج البلاغه، آموزگار نسل جوان، پدر و مراد و استاد شادروان دکتر علی شریعتی را به استحضار عموم می رساند. مراسم تشییع ساعت ۹ صبح چهارشنبه دوم اردیبهشت ماه از مسجد شهدا(بناها) برگزار خواهد شد.

خانواده فقید-کانون نشر حقایق اسلامی

اطلاعیه شخصیت های برجسته فرهنگی و مذهبی مشهد و کانون نشر حقایق اسلامی (۱ اردیبهشت ۱۳۶۶)

 

  photo_2018-04-25_15-20-30

اطلاعیه شخصیت های برجسته فرهنگی و مذهبی مشهد و کانون نشر حقایق اسلامی

 

منبع: روزنامه خراسان (اول، دوم و سوم اردیبهشت ۱۳۶۶)

انالله و انا الیه راجعون

با تاثر زیاد درگذشت اندوهبار استاد محمد تقی شریعتی، دانشمند ارجمند را به مجامع اسلامی، به ویژه مردم مبارز و دانش پرور خراسان تسلیت می گوییم. استاد شریعتی انسان نمونه ای بود که به انسان و انسانیت بیشتر از هر چیز ارج می گذاشت و عمر و زندگی خود را در راه انسان سازی بر اساس تعالیم اصیل اسلامی فدا کرد. او معلمی نسلی را به عهده گرفت که دین و دانش، تقوا و تلاش و اصلاح فرد و جامعه را بر پایه اندیشه های قرآن و عترت در بر داشت.

مراسم تشییع فقید سعید ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه دوم اردیبهشت از محل مسجد شهدا(بناها) برگزار خواهد شد.

امضا کنندگان:‌سیدجلال آشتیانی، حسین ادیبیان، محمود اردکانیان، کاظم احمدزاده، هاشم احمدزاده هروی، سید محمد ارتضاء،حسین برازنده، علی اکبر پور بابک، جواد پور مرادی،دکتر تاجدینی، مهندس حسن چمنی، مهدی حکیمی، ابراهیم خدادای،محمدخاکساری، دکتر دل آسایی، محمدجوادرحیمیان، محمدجعفر رضازاده، برادران سادات مادرشاهی، مهندس حسن سبزواری، دکتر علی اکبر سرجمعی، محمد شیر محمدی، علی طهماسبی، محمدعلی غفاریان، دکتر فضلی نژاد، سید هادی کاظمی، مهندس محمد گرجی، علی گرجی، علی مومنی، محمود مومنی، مهندس منصوریان، سید محسن محسنیان، غلامرضا معصوم شاهی، میثمی، نامدار، دکتر هادی هادیزاده، ابراهیم هراتی، ابراهیم یزدانیان، مهندس وجدانی، سید محمد حسینی، اکبر صفویه، محمدباقر بیاتی، محمدحسن پور، جواد متحدین، جلیل ادبیان، دکتر مهدی رکنی، دکتر حسین رزمجو».