ویژهنامه به مناسبت پنجمین سالگرد شهادت دکتر شریعتی (اطلاعات ـ ۲۹ خرداد ۱۳۶۱)
اگر تنهاترین تنهاها شوم، باز هم خدا هست
به مناسبت پنجمین سالگشت شهادت دکتر شریعتی
منبع: روزنامه اطلاعات
تاریخ: ۲۹ خرداد ۱۳۶۱
روزنامه «اطلاعات» در ۲۹ خرداد ۱۳۶۱ ویژه نامه ای را به مناسبت پنجمین «سالگشت شهادت دکتر شریعتی» به چاپ رسانده است. این ویژه نامه با یکی از جملات معروف شریعتی آغاز می شود: «اگر تنهاترین تنهاها شوم باز هم خدا هست». مقالات این ویژه نامه عبارتند از:
شریعتی همچنان شمشیر بود: محمود کریمی نوری. او در حصار بسته زمین نمیگنجید: شهید مهدی رجب بیگی(شهید جنگ ایران-عراق). شریعتی و روشنفکران: سینا واحد. شریعتی درد کشیدهای بود که فریاد میزد: دکتر عباس شیبانی( نماینده مجلس شورای اسلامی). او به طرف تقدیر لیله القدرش رفت: آیت الله طالقانی. شریعتی از استعدادهای برجسته زمان بود:آیت الله بهشتی. یکی از موهبتهای دکتر، توانایی قلمش بود: استاد شریعتی. دکتر شریعتی از افرادیست که به این نهضت خدمت کرده است: حجت الاسلام رفسنجانی. هر آن کس که تاثیر شریعتی را بر نسل جوان امروز ندیده بگیرد، یک فرد غیر منصف است: مهندس میر حسین موسوی
شریعتی، میوه کال زمانه: سید عطاءالله مهاجرانی. شریعتی، مهاجم بزرگ علیه استعمار فرهنگی: بینام.
علاوه بر این مقالات، بخشهایی از نوشته های شریعتی در باره آزادی، تشیع …در این شماره به چاپ رسیده است.
«شریعتی» میوه کال زمانه | سید عطاءالله مهاجرانی ( اطلاعات – خرداد ۱۳۶۱)
«شریعتی» میوه کال زمانه
سید عطاءالّله مهاجرانی
منبع: روزنامه اطلاعات، شماره ۱۶۷۴۹
تاریخ: ۲۹ خرداد ۱۳۶۱
فضا سنگین بود، و چشمها بر چهره شریعتی دوخته شده بود. چهرهی آرام و چشمان بیدار، خوابی که حلقههای مکرر دود محو و مبهمش کرده بود و رشته کلمات که زمزمهی آهنگین جویباری بود که بر یال بلند کوهی روئیده باشد. آب میخواند و دلت بیقرار بود … یکی از برادران پرسید: «دکتر از کی تقلید میکنی؟»
انگار جویبار ایستاد و سقف کوتاه شد و تردید بر جانها پنجه انداخت. دکتر چه جواب خواهد داد؟ حلقههای مکرر دود بود و چشمان منتظر و آهنگ آب …